duminică, 4 octombrie 2015

Paturica crosetata 9 :)

    Am mai crosetat cate putin ,dar cel mai important e ca am descoperit, in sfarsit metoda perfecta pentru mine de a uni patratelele


Metoda se numeste "Flat braid join" si AICI am gasit tutorialul foarte bine explicat.Sper ca pe viitor sa am mai mult spor la unit :)
Paturica mea in lucru merge la adunarea paturicilor de pe Copilarim :)

2 comentarii:

  1. Vai ce frumos se prind patratelele!!! <3 Ce idee buna ai avut sa folosesti metoda aceasta ;). Abia astept sa o vad la final ( si pana atunci cum creste incet incet:P)
    La prima paturica eu le-am cusut direct ( ca asa am gandit modelul - ca niste dungi lungi). Dar apoi la a mea am crosetat de jur imprejur un rand si abia apoi le-am cusut. Asa am lucrat si eu macar asa putin (in afara de cusut) la paturici. Si e ataaaat de placut cand se prind patratelele unele de altele si incepe paturica sa prinda contur!
    Pupici

    ps: intamplarea face sa avem o cuvertura crosetata primita in dar. Cu un fir foaaarte plin - e tare grea. a trebuit sa o desfacem si impartim in doua. patratele la ea erau prinsa direct din croseta. poate spre iarna (daca nu uit) fac un articol si despre ea ;P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e o bucurie sa vezi cum creste patratel cu patratel :)
      Ooo ai avut ceva de lucru la paturica,sa o imparti .Sa faci un articol,ca doar intra si ea la colectia de paturici ca ai muncit si tu la ea ;)
      Pupici :)

      Ștergere

Gânduri împărtășite :)