marți, 31 mai 2011

Concurs

Chiar saptamana trecuta am descoperit ca s-au tradus 2 carti Sarah Kay si acum am descoperit si un concurs care le ofera la 2 castigatori si am facut ipppiiii....
Deci trebuie sa spun despre planurile noastre de 1Iunie.Simplu...dam jos din viitoarea mansarda (adica pod :- )) ,cele 4 genti de uriasi, cum le spune Juniorul,care sunt pline cu jucarii stranse in 5 ani ,de cand era bebe in plan si pana azi ,si Teo v-a alege jucarii si pentru el si pentru surioara, cat sa umple o cutie serioasa si una neerioasa(de rezerva).
Pentru ca ziua are multe ore,mami,adica eu, se trezeste mai de dimineata decat de obicei si face apa calda pentru piscina si asa bagam in program si vreo 2 ore de balaceala(prima balaceala in piscina pentru junioara).
Mai avem pregatit si materialul pentru cusut un dinozaur(revenim cu poze) si papam tort facut de mami  si inchinam un pahar de sampanie de la pirati.
Mai trebuie sa promit solemn ca voi petrece macar o ora cu copii de ziua lor si promit.
Concursul il face Deea AICI .

4 comentarii:

  1. ce planuri frumoase :) include chiar si tort si sampanie ;) SUUUUUPER! multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Deea.A fost o zi a copiilor linistita si frumoasa in care am pus in practica toate planurile cu exceptia cusutului dinozaurului :-)

    RăspundețiȘtergere

Ganduri impartasite :)