miercuri, 27 noiembrie 2013

Tot ursuleti :)

Acestia sunt pregatiti pentru iarna :)



Cel mai maricel are cam 30 cm,pentru ca am ca un fel de regula :) daca ursuletul depaseste 35 cm, ajunge la plusurile micilor mei :)


6 comentarii:

  1. :)) tare dulci! wow si ce modele frumoase de pulover au ursuletii! Dar si fularele celorlalti trei sunt tare dragute.
    Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :-) Asa imbracati erau,eu doar am aplicat motivul cusut pe bluzita aia alba.Aaaa si fularul cell cu multe culori e crosetat de mami a mea cand eram mica ,pentru o papusa :-)

      Ștergere
  2. Primul din stanga-prima poza este delicios...Chiar este pregatit de iarna...Ce mai cosi?Mi-e dor sa va dlucrari cusute de tine...mai arata-neeeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o dragutica :-) mai cos cate un modelas din cand in cand dar vad ca nu mai ajung sa fac si lucrusoare cu ele :( te pup :-)

      Ștergere
  3. Draga mea - e adorabila colectia ta!!! <3
    Chiar ieri am facut ordine in plusuri. Le-am pus in cutii si am pastrat doar cateva afara. Am hotarat ca e mai bine asa ca sa nu aiba timp praful sa se puna. Si o sa le scot cu randul.

    O sa le si pozez sa vezi si colectia mea:D. Si eu am ursi:D

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut tentativa sa ii tin in cutie dar am renuntat ca vreau sa ma bucur de ei :-) M-ai facut curioasa cu ursuletii tai :-)

      Ștergere

Gânduri împărtășite :)