sâmbătă, 17 martie 2012

Primul patrat!!!!!!!!

    Am reusit si am terminat primul patrat.



       Acum impresii despre cum m-am descurcat cu revista "Usor de crosetat" .Pe langa faptul ca chiar am reusit sa fac din prima incercare un patrat pentru paturica si sunt super incantata de asta,inca sunt uimita ca explicatiile scrise si pozele sunt atat de bine facute incat am reusit sa fac toate astea cu cei doi topaitori ai mei pe cap plus motanelul care era fascinat de sculul de lanita :)
      Cel mai mult mi-a placut ca pe pagina cu indicatii in realizarea patratului se recapituleaza foarte explicit fiecare piciorus folosit.
       Spor la mestesugit.

4 comentarii:

  1. Si eu sunt incantata de revista :) Dupa ce adoarme fata (7 luni aproape) crosetez si eu impreuna cu pisica :) Abia astept urmatorul numar,sigur voi lua materiale pentru fularul acela roz! Felicitari pt patratel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita Valentina :) Eu deocamdata cu crosetatul raman doar la paturica si cateva floricele :)Mult spor .

      Ștergere
  2. Hey buna. Eu nu am reusit sa iau primul numar. Poti sa-mi spui ce tehnica s-a folosit pentru primul patratel?

    RăspundețiȘtergere
  3. iti spun eu...
    derulati de pe scul 15 cm de fir. faceti un lant si luati pe croseta nr 4.lucrati 24 de puncte de lant.
    R BAZA : luc 1p.sc in al 2-lea oc l de la cr, 1 p.sc in fiecare oc.l. pana la capat, intoarceti. Sunt 23 de p.sc.
    R1 luc 1 oc l *1 p sc in oc urm, 1 p m in oc urm*, rep de la * la * pana la ultimul oc. exclus, luc 1 p.sc. in ultimul oc, nu luc in l de intoarcere de la capatul r, apoi intoarceti
    R2: 1 oc l, 1 p sc in primul oc, 1 p.sc. in fiecare din oc urmator pana la capatm, nu luc in l. de intoarcere de la capatul r, apoi intoarceti.
    Rep R1 si R2 pentru a forma modelul punctului.

    sper sa-ti fie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere

Gânduri împărtășite :)