miercuri, 1 septembrie 2010

Avem sling!!!!!!!!!!!!!!!!!

De fapt avem 2:).Chiar de la primul copil pusesem ochii pe asa ceva,mai ales ca la un moment aveam 3 marsupii si chiar nu ma incanta niciunul, nici chiar la drumuri foarte scurte si nu erau ieftine deloc asa ca le-am pus in cutie si la pastrare cu ele in speranta ca la urmatorul bebe voi fi mai "voinica".Si am fost mai "voinica" dar degeaba ca tot nu era bine.Oricum intre timp am fost pus ochii pe un sling si am gasit si in Romania, spre incantarea mea ,facute chiar de o romanca.
Comanda am facut-o aici  http://www.sling.ro/ pentru primul

si dupa ce l-am incercat si am si ramas super incantate am intrat si pe blogul ei http://poarta-ma.blogspot.com/2010/08/speciala-de-blog-si-saptamana-alaptarii.html si am mai luat unul la oferta la jumatate de pret.
Exista in instructiuni specificarea ca dureaza un  timp pana te obisnuiesti cu slingul dar noi ,pentru un bebe care nu doarme decat in patut,niciodata in carucior sau  in brate,am papat si lapte de la mami de a doua zi de purtat si am dormit la fiecare plimbare pentru ca se poate aranja slingul si pentru asa ceva.
Bineinteles ca traind intr-un oras mic,suntem si foarte vizualizate si mai primim si comentarii ca doar nu degeaba sportul nostru national e datul cu parerea :),dar noi ne simtim bine si asta e tot ce conteaza.

Un comentariu:

  1. Si eu am primit un sling, inca nu l-am folosit avem numai 28 de zile, dar mi se pare ca sta prea stramba in el, eu ma simt bine, cred ca si ea ca imediat a adormit cand l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere

Ganduri impartasite :)