sâmbătă, 6 iulie 2024

Pitica Mihaela la Provocări Verzi

O pitică Mihaela era de mult în plan iar provocarea de luna aceasta de Provocări Verzi a picat perfect :)
Nu avem carte cu benzi desenate cu Mihaela așa că am decis să facem cărticica noastră :) Întâi am salvat toate imaginile din cărțile cu Mihaela găsite pe internet 
Iar pentru săptămâna aceasta pitica Mihaela a făcut abțibilduri cu …Mihaela ;) din imaginile salvate și cu ajutorul mașinuței de făcut abțibilduri :) ( mașinuță care a fost salvată acum mai bine de 10 ani , când încă eram în țară, de la un depozit de lucrușoare second hand )


         Pitica Mihaela are nevoie de garderobă dar asta rămâne pe altădată :) deocamdată și-a pus fondițe în păr ;)

3 comentarii:

  1. Masinuta aceea e geniala - ce abtibilduri faine ati facut :D. Imi plac enorm si funditele - foarte diafane si mititele 💗.
    uite o idee geniala! Recunosc ca am fost si eu tentata sa fac o carticica (chiar luna trecuta ma gandisem sa fac dupa poezia cu 1 e alunul) dar nu a fost chip - asa ca va fac galerie de pe margine sa reusiti ca abia astept sa o vad. (anul trecut am reuusit s afac eu una dupa Buridan si imi amintesc cat de fericita am fost. Speram sa reusesc si anul acesta ceva dar.. na :D).

    pupici cu drag !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee draguta cu masinuta de abtibilduri. Nici nu ma gandisem ca exista asa ceva. Arata fain ceea ce ai realizat!
    Pupici si la buna reauzire!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ce ai meșterit! 😍
    Pitica Mihaela știe ea ce știe: amănuntele fac diferența - motiv pentru care, mai întâi, și-a pus fundițe din... borangic. 😊
    Tare-s drăgălașe păpușelele! 💗

    RăspundețiȘtergere

Gânduri împărtășite :)