sâmbătă, 7 iulie 2012

Bocanci infloriti :):)


 


     Cand am citit tema provocarii de pe Provocari Verzi m-am amuzat strasnic :):):)De ce ?pentru ca proiectul care mi-a venit prima data in minte,atenta serios la colectia de bocanci ai sotiorului :):):) Colectia =multi bocanci cu forme ciudate(pentru mine) :):) ,vechi luati de prin fel de fel de piete sau de pe net ,pe vremea cand era "singurel" :) Oricum ii multumesc pentru donatie,chiar daca i-a luat vreo 3 zile sa se hotarasca la care pereche sa renunte.
     Cand am hotarat ce sa fac pentru aceasta provocare am crezut ca cel mai greu v-a fi sa confisc bocancii si ca floricelele le gasesc intr-o vizita scurta la piata dar am avut socul sa nu gasesc nici o floricica potrivita asa ca am improvizat cu ce aveam deja acasa prin gradinita.
    Primul gand a fost sa pun postarea peste vreo 2 sapt dupa ce s-ar mai fii indesit plantutele dar am zis ca mai bine pun acum ca e un proiect terminat si sa fac o actualizare a postarii la sfarsitul provocarii.

12 comentarii:

  1. vai ce fain arata:D!!!!!!
    astia da bocanci fericiti:)! imi place mult proiectul:D!!
    bafta:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MultumescSper sa reusesc sa mai fericesc macar vreo 2 perechi de bocanci hi hi hi:)

      Ștergere
  2. Super ideea. Arata foarte bine. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut la practiker parca o poza cu flori puse in cizme si atarnate de gard, mi-a placut mult ideea...dar sa o vad la tine pusa in practica imi place si mai mult....felicitari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar atrage priviri si cel mai mult imi place ca fura zambete :):)

      Ștergere
  4. Ce mult imi place! Am facut si eu ceva asemanator, dar bocancii tai infloriti arata mult mai bine! Bafta la provocare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)Si slapisorii tai sunt super,multa bafta si tie.

      Ștergere

Gânduri împărtășite :)