sâmbătă, 5 mai 2012

Cartea "100 de flori de crosetat si tricotat"

      Imi plac mult de tot floricelele crosetate si sper sa reusesc sa imi fac ceva timp vara aceasta si sa imi fac multe multe floricele :)
   Dar pana atunci imi fac provizii serioase,adica multe fire de tot felul,care mai de care mai finute si mai colorate si o carte minunata , "100 de flori de crosetat si tricotat" tradusa in romaneste :)



    Este grozava :):) 
    "Catalogul florilor" e plin de modele frumoase si colorate numai bune de infrumusetat orice :) 
    "Instructiunile tehnice" sunt impartite in doua grupe: modele crosetate si modele tricotate,iar aceste doua grupe sunt impartite in 3 categorii: incepatori,nivel mediu si avansat.Din ce m-am uitat prin carte,si m-am uitat foarte mult pentru ca e superba,instructiunile mi se par clare,simple si usor de urmarit,chiar si pentru o incepatoare ca mine :)

8 comentarii:

  1. ma bucur ca acest catalog este tradus si in romaneste - intr-adevar e plin de culoare si modele delicate .
    spor la crosetat !!!
    cu drag,
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am asteptat mult sa fie tradus :)Mult spor la mestesugit!

      Ștergere
  2. nu ne inlesnesti si noua posibilitatea de a "arunca o privire" in aceasta carte? asta ar fi cu adevarat un gest de mare folos si pentru cele care nu au privilegiul sa o aiba ( toate saiturile sunt pline de tipe care se lauda cu fel de fel de modele si ce grozave sunt si ce minunate lucruri fac ele. . . dar cand le rogi sa-ti impartaseasca o parere sau un secret de pilda in tehnica raglanului te ignora sau de cele mai multe ori nu iti explica pe inteles.Asadar eu dau clic pe carte si nimic bu-mi arata iar de cumparat nu se pune problema din lipsa banilor!! scuze daca am deranjat si multumesc pentru atentie !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Clara,nu cred ca sunt privilegiata pentru ca mi-am cumparat o carte care se gaseste inca in magazine si inca la un pret rezonabil,avand in vedere ca o cumperi odata nu de o suta de ori.Eram privilegiata daca veneam si ziceam ca mi-am cumparat o carte rara veche de 100 de ani pe care sa fii dat 1000 roni(visez)
      Nu prea am cum sa inlesnesc aruncarea privirii in carte pentru ca majoritatea pozelor de pe blog sunt facute cu camera telefonului si pentru o singura poza care sa fie cat de cat buna trebuie sa fac foarte multe,iar sa pozez o carte intreaga...nu am nici timp si nici rabdare :(
      Cat despre lauda,eu nu fac decat sa impartasesc putinele lucruri care le descopar eu despre lucrul de mana.
      Despre "tipele" cu site-uri,eu zic ca daca tot ai acces la internet mai bine cauti un forum care se ocupa de ceea ce te intereseaza pe tine si acolo sigur gasesti fete care sa te sfatuiasca in tot ce ai nevoie.
      Iti multumesc pentru vizita :)

      Ștergere
  3. buna,

    poti sa imi spui te rog de unde ai cumparat cartea''100 de flori de crosetat'

    merci frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. De aici am luat-o eu http://www.litera.ro/ghiduri-practice-155/100-de-flori-de-crosetat-si-tricotat-1325 dar la acelasi pret am vazut-o si in Auchan la carti deci cred ca se gaseste si la librarii si alte magazine.Saptamana ce vine trebuie sa o cumpar pentru o prietena asa ca pot reveni cu date mai exacte:)Mult spor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!
    Vad ca amandoua ne-am facut un cadou de Pasti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Da :) cartea anul trecut si anul acesta atuci ca sa incep sa exersez :)

      Ștergere

Gânduri împărtășite :)