vineri, 2 decembrie 2011

Strumf


M-am indragostit de facut ornamente :) si nu ma mai pot oprii.Acesta este pentru surioara mea care e fan strumfi si acum v-a avea propriul ornament pentru brad, cu strumf.
Si pe acest ornament il inscriu in concursul fetelor de pe Copilarim.Detalii AICI .

8 comentarii:

  1. Vai cat e de tare!!!!! Strumfii sunt adorabili;))
    Ma bucur ca ai mai realizat un globulet!!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos imi place foarte mult. Noutati?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna , particip la un concurs si am nevoie de cat mai multe lik-uri, asa ca te rog dai un like la pagina http://www.facebook.com/KonadNailArtRomania.
    si dupa inca unul aici http://www.facebook.com/photo.php?fbid=340129816001730&set=o.230679946997989&type=1&theater
    multumeeesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc foarte mult pentru cadoul trimis la swapul de la revista Atelierul. Scriu aici, deoarece nu am gasit o adresa de email sau nu am vazut-o eu :D A fost un mos foarte bogat si care a adus multe daruri frumoase. Sunt superbe atat decoratiunile, cat si felicitarile, iar despre lupa pot sa spun ca va fi folosita in curand, pentru ca am doua modele de goblen pe care vreau sa le fac. Multumesc inca o data si Sarbatori fericite si un An Nou minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Ramona.Cat despre noutati:) mai am cateva ornamente cusute doar ca inca nu terminate cu totul,dar nu disper ca mai am timp :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deena ma bucur mult ca ti-a placut cadouasul,l-am pregatit cu mult drag.Abia astept sa vad ce vei coase.Sarbatori minunate .

    RăspundețiȘtergere

Gânduri împărtășite :)