miercuri, 18 mai 2011

Revista "Usor de crosetat"

Astazi odata cu nr.4 din revista am primit si o veste




Eu sincer ma asteptam sa fie doar o testare a pietei mai intai ,asa ca nu a fost o surpriza .Acum stau cumincioara si fac un "fond"  ca sa fiu pregatita cand o vor difuza iar.Sper doar ca nu o vor scoate tot saptamanal ca mi se pare un pic cam des dar v-a fii bine oricum numai sa fie,nu??

21 de comentarii:

  1. imi pare rau ca nu va mai exista revista
    noi avem in suceava o mercerie cu foarte multe fire de tricotat crosetat si am fi dorit sa avem la vanzare si reviste de specialitate
    macar spuneti-ne cu ce distribuitor lucrati poate mai gasim si noi cateva
    cu respect viorica burgheaua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga doamna acesta este un blog personal,nu sunt reprezentant al acestei publicatii,ci doar un simplu cumparator, iar revista este la vanzare la chioscurile de ziare de unde puteti cere informatii sau puteti sa sunati la 031.407.82.44.

      Ștergere
  2. deci o mai gasin in chioscurile de ziare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. care este adresa revistei ,usor de crosetat, pt a face comanda ?
    la chioscuri nu o mai gasim .
    nici primul numar dat pe tv.
    va multumesc.
    astept raspuns pe www.laur_mj@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. care este adresa revistei usor de crosetat ?
    vreau sa fac o comanda , ca la chioscurile de ziare nu gasim nici primul nr care a aparut la tv.
    ms din suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abonamente la nr de tel: 031.407.82.44 de luni pana vineri,orele 8:00-17:00 sau puteti lua legatura prin mail la: subscription@lsromania.ro

      Ștergere
  6. este prea scumpa ...sa dai atatea milioane ca sa crosetezi o cuvertura ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi frumos daca ai putea sa postezi o copie PDF a fiecarui numar :). Sunt sigur ca o sa ai vizitatori si ne laudam cu paturile impreuna la sfarsit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt interesata sa imi maresc numarul de vizitatori printr-o ilegalitate.multumesc

      Ștergere
  8. se gaseste in chioscurile de presa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Doresc sa fac comanda pentru revista numarul 1 Usor de crosetat aparuta pe 1 martie 2012 si care nu se mai gaseste .S-a intaratat lumea cu reclama la Tv si niciunde nu se gaseste la chioscuri

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu sunt distribuitor al acestei reviste.Informatii gasiti la nr. 031.407.82.44

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am luat astazi nr.2 si este foarte interesanta revista. Din pacate nu am nr. 1 si imi lipsesc informatii esentiale. Poate cineva va face un PDf cu primul numar pentru cei care nu au apucal sa-l cumpere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua,

    Ma adresez colectivului redactional al revistei"Usor de crosetat"

    Gasesc binevenita realizare a unei reviste in care se descriu primii pasi in deslusirea acestui mestesug sau mai bine zis acestei arte care pana nu demult era bine reprezentata in casele romanilor , fiecare bunica sau mama stia sa croseteze cu maiestrie. Dar ca in orice proiect sunt si puncte slabe. imi permit sa le amintesc:
    1. tehnica de lucru pe care o promovati nu este romaneasca. Nu inteleg de ce nu se promoveaza si tehnica noastra romaneasca, folosita de bunicile noastre si de mamele noastre, care este mult mai simpla si mai eficienta.
    2. proiectele pe care le propuneti sunt prea grele pentru incepatoare. Eu as propune ca proiecte pentru incepatoare un semn de carte,o husa pentru telefonul mobil, etc. Adica sa fie de o mai mica intindere,dar sa fie spectaculoase si sa le atragem in acest fel in noi proiecte.
    3.atunci cand propuneti un proiect sa precizati si tipul firului, de exemplu: bumbac Catania, chiar daca se considera ca se va face publicitate, si cate grame. Aceste precizari sunt importante pentru cele care inca nu au experienta in aproximarea cantitatii de materiale care trebuie utilizat.
    4. pozele ar trebui sa contina si detalii
    5. consider ca un numar costa prea mult. Pentru propiectul propus de dvs, adica cuvertura din patrate, daca doresti sa il realizezi te va costa in jur de 1440 lei, suma mult prea mare. Ca sa nu spun ca si intinderea, ca timp, este foarte mare.

    Multumesc pentru aceasata idee, dar cred ca poate fi imbunatatita.

    Liliana Georgescu
    lilianagabrielageorgescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. "Uşor de croşetat" este o publicaţie periodică săptămânală, care apare în fiecare zi de miercuri a fiecărei săptămâni. Excepţie a făcut numărul 2 al revistei care a apărut la 2 săptămâni după apariţia primului număr. Primul număr a apărut în data de 8 martie 2012. Chiar dacă pe revistă scrie că apar în ziua de miercuri, el le găsesc la staunduri începând cu ziua de joi a fiecărei săptămâni.
    Revista este editată de către Hachette Fascicoli SRL, Adresa: Via M. Gioia, 61 - 20124, Milano, Italia.
    Titlu original: Facilmente Uncinetto
    ©2009 Hachette Partworks
    ©2012 Hachette Fascioli S.r.l., Milano
    Deci este o ediţie tradusă, nu realizată de cineva din România. Traducerea şi adaptarea Andreea Drăguleasa.
    Tipărit: Canale România
    Distribuţie: Hiparion România S.A., Adresa: Dimitrie Pompei 5D, sector 2, Bucureşti, cod poştal 020335
    Telefon: +40 372 119 700/Fax: +40 372 119 739
    E-mail: office@hiparion.ro
    LS Travel Retail România, Adresa: Dimitrie Pompei 9-9A, clădirea 10, etaj P+1, sector 2, Bucureşti, cod poştal: 020335
    Va apare într-un număr de 120 de numere. Fiecare număr va conţine un scul de lână italiană BBB. Primul număr a avut pe lângă scul şi o croşetă nr. 4,00, iar cel de-al doilea număr un biblioraft pentru arhivarea numerele revistei.
    Preţul primului număr a fost promoţional, doar 5,90 lei, celelalte numere fiind mai scumpe - 11,99 lei.
    Pentru a cere numere anterioare ale revistei (cu excepţia ultimelor 3 numere de la apariţie), trebuie să sunaţi la numărul de telefon 031.407.82.44, sau să trimite-ţi un mesaj la subscription@lsromania.ro. De asemenea, puteţi comanda exemplarele dorite în magazinele Inmedio, Relay şi 1 Minute. În momentul solicitării vi se vor da toate informaţiile cu privire la costuri şi modalităţi de plată.
    Pentru a nu pierde niciun număr este disponibil Serviciul de abonare. Abonamanetul este disponibil de la următorul număr aflat în magazin, la preţul de 11,99 lei pe exemplar, fără taxe suplimentare şi având costuri de expediere incluse.
    Dacă vreţi să faceţi abonament sunaţi la numărul de telefon: 031 407 82 44, de luni până vineri, între orele 8 - 17, sau trimiteţi un mesaj cu intenţia voastră la subscription@lsromania.ro
    Croşetat plăcut!
    MIV Crochet

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua.As avea o rugaminte,cum as putea intra in posesia nr.46 al acestei reviste,nu-l mai gasesc nicaieri in Oradea
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara. Pe cand un nou biblioraft? Am cumparat toate numerele si biblioraftul cumparat cu primul numar al revistei este neincapator, Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Gânduri împărtășite :)