marți, 16 iunie 2015

Jurnal handmade 2014

   In 2013 am primit cu revista Cross Stitch un jurnal al cusutului si pentru ca mi s-a parut distractiv sa scriu notite despre micile mele proiecte de lucru de mana.Asa ca m-am gandit sa imi fac cate unul in fiecare an  :)


   Acesta e facut dintr-o agenda gasita pe la second si cu ce mai aveam prin cutii si borcanele.
   Aveam nevoie si de o mica broderie,ca doar e jurnal de cusatoreasa :) asa ca am folosit o broderie,care era inceputa acum ceva timp dupa o diagrama free de la Brook .Diagrama free e Aici .


Pentru ca am refolosit o agenda veche si pentru ca am ascuns si un mic flururas ,ne potrivim cu provocarea de pe Provocari Verzi :)

luni, 15 iunie 2015

Patratele crosetate/Paturica crosetata 8 :)

 

Cam astea sunt patratelele mele crosetate de pana acum :) Inca sunt in cercetari despre o metoda prin care sa le unesc .
Cu aceste patratele mergem la petrecerea de la Rux :) pe Copilarim .

duminică, 7 iunie 2015

Multumesc Hobby Handmade :)    Aceasta e surpriza cu care m-am trezit azi :)
    Forumul Hobby Handmade e locusorul meu de suflet.Pot sa lipsesc oricat ca tot ma simt ca acasa in mijlocul doamnelor minunate care s-au adunat in jurul fondatoarei Lotus .Energia pe care Lotus o impartaseste mereu,noebosita pe mine ma uimeste mereu.
     Doamnele dragutele care fac magic acest locusor sunt mereu gata cu o vorba buna,cu un sfat,cu incurajari :) Iar prietenia e la ea acasa,sentimentul ala de prietenie adevarata ,care te face sa fii mai bun si sa scoti la suprafata doar ce ai mai bun si mai dragut :)))


                         HOBBY HANDMADE