joi, 27 octombrie 2011

Concurs pe Copilarim

Fetele de pe Copilarim sarbatoresc cea de-a 1000a  postare printr-un concurs in care ofera niste lucrusoare tare scumpele:) Puteti sa va inscrieti pana pe 31 octombrie asa ca grabiti-va.
Mai multe puteti citi pe blogul lor Copilarim.
La multe mii de postari dragelor:)

marți, 18 octombrie 2011

Vine Craciunul!!!!!

  Daca tot a nins,m-am gandit sa incep si eu pregatirile pentru Craciun ,de fapt pentru brad,asa ca am facut primul ornament (sper sa reusesc sa mai fac vreo 3,macar) :)
 Cam asa de mare e :)

vineri, 14 octombrie 2011

Dar de blogAm organizat un Dar de blog pe blogul meu dedicat dragostei,(a se citi obsesie :)) pentru arta populara si va invit .Modelele se pot folosi ca inspiratie pentru semne de carte,ornamente de craciun,coperti pentru albume,agende,martisoare,bratari,coliere,genti si multe altele :)

Dar de blog


  A venit momentul sa va impartasesc si voua din comorile cartilor descoperite de mine in ultimii 2 ani, printr-un Dar de blog.
  Deci, este o lista de 3 carti scanate din care 2 catigatori vor primii o copie a titlului ales pe mail .
  Cum faceti?
1.Va alegeti un titlu si il treceti la comentarii
2.Ar fii dragut sa-mi urmariti blogul :)
3.Dati sfoara in tara...,adica n-ar strica sa fie suficienti participanti cat sa ma simt motivata sa mai pregatesc "daruri" in viitor :):)
  Cartile sunt de fapt albume cu diagrame pentru cusaturi traditionale si sunt sigura ca le veti indragii si voi,asa  cum le-am indragit si eu.
1.Culegere de cusaturi populare si artizanale - Aglaia Coca Lucaci
2.Culegere de cusaturi populare - Tatiana Panait
3.Broderii traditionale si artizanale moldovenesti - Elena Nita Ibrian,Nicolae Dunare
  Se pot posta comentarii din acest moment pana sambata pe 22 octombrie,iar duminica voi anunta castigatorii.
Va astept cu drag.

duminică, 9 octombrie 2011

Caminul tau-un colt de rai
Provocarea de pe blogul Irinei Dulce casa ,a venit intr-un moment perfect,pentru ca sunt mai zapacita decat de obicei:) ,si am nevoie sa simt ca acasa am un mic colt de rai.Asa ca luni am cumparat un sfesnic pentru sufletelul meu si o lumanare care sa-mi aminteasca sa multumesc pentru binecuvantarile pe care le primesc si sa ma rog pentru liniste in casuta mea.

Aceasta este lumanarea mea

A fost o saptamana plina cu de toate dar pot sa spun ca mica lumina a lumanarii mi-a adus putin calm,asa ca acum astept saptamana a doua din aceasta provocare.Mult spor in toate.